Як видалити фотографії і відео

Видалені фотографії і відео зберігатимуться в кошику протягом 30 днів, а потім їх буде видалено назавжди. Видалені назавжди файли відновити не можна.

Якщо ви більше не хочете бачити фотографію або відео в галереї Google Фото, але й не хочете їх видаляти, перемістіть їх в архів. Фотографії і відео, переміщені в архів, усе одно можна знайти в альбомах, до яких ви їх додали, результатах пошуку й папках на вашому пристрої. Дізнайтеся, як перемістити фотографії в архів.

Знайти архів

Підказка. Ви можете шукати фотографії в особистій папці. Докладніше про те, як знайти файли з особистої папки.

Перш ніж видаляти фотографії або відео

Дізнайтеся, звідки фотографії і відео вилучаються, а звідки – ні.

Файли, видалені з Google Фото, також вилучаються:

  • з пристроїв Android, iPhone та iPad, на яких установлено додаток Google Фото й увімкнено автозавантаження;
  • з альбомів Google Фото;
  • з усіх спільних альбомів і чатів;
  • із деяких відео найкращих моментів у Google Фото (докладніше);
  • з локального сховища, якщо файли завантажено на пристрої iPhone чи iPad, а також на деякі пристрої з Android 11 або новішої версії.

Видалені файли не вилучаються автоматично з таких сервісів і розташувань:

  • Blogger
  • Диск
  • Gmail
  • YouTube

Перевірити кошик

Як видалити фотографії і відео

  1. На комп’ютері перейдіть на сторінку photos.google.com/login.
  2. Виберіть фото або відео, яке потрібно видалити.
  3. Угорі натисніть значок Вибрати.
  4. Угорі натисніть значок Видалити а потім Перемістити в кошик.
  5. Щоб відмінити дію, унизу натисніть Відмінити.
Поради
  • Видалені фотографії і відео зберігатимуться в кошику протягом 30 днів, а потім їх буде видалено назавжди.
  • Видаляючи певні фотографії, можна звільнити місце. Видаливши фотографію, яка займає місце в обліковому записі Google, ви можете дізнатися, який приблизно обсяг звільнився.

Як очистити кошик

Важливо. Якщо під час переміщення фотографій і відео в кошик з’явиться кнопка "Видалити назавжди", це означає, що кошик заповнено. Ви можете видалити ці фотографії і відео назавжди, але якщо хочете, щоб їх можна було відновити, спершу очистьте кошик. Очистивши кошик, ви назавжди видалите з нього всі фотографії і відео, і їх не можна буде відновити.

  1. На комп’ютері перейдіть на сторінку photos.google.com/login.
  2. Натисніть "Кошик" Видалити.
  3. Угорі натисніть "Очистити кошик" а потім Очистити кошик.

Як видалити фотографії і відео назавжди

  1. На комп’ютері перейдіть на сторінку photos.google.com/login.
  2. Натисніть "Кошик" Видалити.
  3. Виберіть фото або відео, яке потрібно видалити назавжди.
  4. Угорі натисніть значок Вибрати.
  5. Угорі натисніть Видалити назавжди а потім Видалити.

Статті за темою

Ця сторінка може містити контент, перекладений за допомогою ШІ. У таких перекладах можуть бути помилки.

Чи корисна ця інформація?

Як можна її покращити?
true
Пошук
Очистити пошук
Закрити пошук
Додатки Google
Головне меню
1325540280088186615
true
Пошук у довідковому центрі
false
true
true
true
true
true
105394
false
false
false
false
false