כשמוחקים תמונות וסרטונים הם יישארו באשפה ל-30 יום, ורק אז יימחקו באופן סופי. אם התמונות והסרטונים נמחקו באופן סופי, אתם לא יכולים לשחזר אותם.
אם יש תמונה או סרטון שאתם לא רוצים לראות בתצוגת הגלריה ב-Google Photos אבל גם לא רוצים למחוק, אתם יכולים להעביר אותם לארכיון. אחרי שמעבירים תמונות וסרטונים לארכיון, עדיין אפשר למצוא אותם באלבומים שהם משויכים אליהם, בתוצאות החיפוש ובתיקיות שבמכשיר. איך מעבירים תמונות לארכיון
כדאי לדעת: אתם יכולים לחפש תמונות שנמצאות בתיקיית הכספת. איך אפשר לראות את התמונות והסרטונים שבתיקיית הכספת?
רגע לפני שמוחקים תמונות וסרטונים
חשוב לדעת שהם לא יוסרו מכל המקומות.פריטים שתמחקו מ-Google Photos יוסרו גם מהמקומות הבאים:
- מכשירי Android, אייפון ואייפד שמותקנת בהם אפליקציית Google Photos והפעלתם בהם את הגיבוי.
- האלבומים ב-Google Photos.
- האלבומים המשותפים והשיחות שאליהם הוספתם אותם.
- בחלק מהמכשירים יש ב-Google Photos סרטונים של רגעים מיוחדים. רוצים לדעת איך מוחקים תמונות מסרטונים של רגעים מיוחדים?
- האחסון המקומי, אם הורדתם את הקבצים למכשירי אייפון ואייפד, ולחלק מהמכשירים עם Android 11 ואילך.
הפריטים שנמחקים לא מוסרים אוטומטית מהמקומות הבאים:
- Blogger
- Drive
- Gmail
- YouTube
איך מוחקים תמונות וסרטונים
- נכנסים לאתר photos.google.com/login במחשב.
- לוחצים על התמונה או הסרטון שרוצים למחוק.
- למעלה, לוחצים על סמל הבחירה
.
- למעלה, לוחצים על סמל האשפה
העברה לאשפה.
- כדי לבטל את הפעולה, לוחצים על ביטול למטה.
- התמונות והסרטונים שתמחקו יישארו באשפה למשך 30 יום ואז יימחקו באופן סופי.
- אתם יכולים למחוק חלק מהתמונות כדי לפנות מקום. אם תמחקו תמונה שתפנה מקום באחסון שלכם בחשבון Google, יכול להיות שתופיע הערכה לנפח האחסון שיתפנה.
ריקון האשפה
חשוב לדעת: אם ניסיתם להעביר תמונות וסרטונים לאשפה ונשאלתם אם אתם רוצים למחוק אותם לתמיד, סימן שאין יותר מקום באשפה. אתם יכולים למחוק את התמונות והסרטונים האלה לתמיד, אבל אם אתם רוצים שתהיה לכם אפשרות לשחזר אותם בעתיד, צריך קודם לרוקן את האשפה. כשאתם מרוקנים את האשפה אתם מוחקים לתמיד את כל התמונות והסרטונים שנמצאים בה, ולא תוכלו לשחזר אותם.
- נכנסים לאתר photos.google.com/login במחשב.
- לוחצים על סמל האשפה
.
- לוחצים על הסמל של ריקון האשפה
למעלה
ריקון האשפה.
איך מוחקים לתמיד תמונות וסרטונים
- נכנסים לאתר photos.google.com/login במחשב.
- לוחצים על סמל האשפה
.
- בוחרים את התמונה או הסרטון שרוצים למחוק לתמיד.
- למעלה, לוחצים על סמל הבחירה
.
- למעלה, לוחצים על מחיקה לתמיד
מחיקה.