איך מוחקים תמונות וסרטונים

כשמוחקים תמונות וסרטונים הם יישארו באשפה ל-30 יום, ורק אז יימחקו באופן סופי. אם התמונות והסרטונים נמחקו באופן סופי, אתם לא יכולים לשחזר אותם.

אם יש תמונה או סרטון שאתם לא רוצים לראות בתצוגת הגלריה ב-Google Photos אבל גם לא רוצים למחוק, אתם יכולים להעביר אותם לארכיון. אחרי שמעבירים תמונות וסרטונים לארכיון, עדיין אפשר למצוא אותם באלבומים שהם משויכים אליהם, בתוצאות החיפוש ובתיקיות שבמכשיר. איך מעבירים תמונות לארכיון

איפה נמצא הארכיון?

כדאי לדעת: אתם יכולים לחפש תמונות שנמצאות בתיקיית הכספת. איך אפשר לראות את התמונות והסרטונים שבתיקיית הכספת?

רגע לפני שמוחקים תמונות וסרטונים

חשוב לדעת שהם לא יוסרו מכל המקומות.

פריטים שתמחקו מ-Google Photos יוסרו גם מהמקומות הבאים:

  • מכשירי Android, אייפון ואייפד שמותקנת בהם אפליקציית Google Photos והפעלתם בהם את הגיבוי.
  • האלבומים ב-Google Photos.
  • האלבומים המשותפים והשיחות שאליהם הוספתם אותם.
  • בחלק מהמכשירים יש ב-Google Photos סרטונים של רגעים מיוחדים. רוצים לדעת איך מוחקים תמונות מסרטונים של רגעים מיוחדים?
  • האחסון המקומי, אם הורדתם את הקבצים למכשירי אייפון ואייפד, ולחלק מהמכשירים עם Android 11 ואילך.

הפריטים שנמחקים לא מוסרים אוטומטית מהמקומות הבאים:

  • Blogger
  • Drive
  • Gmail
  • YouTube

חיפוש באשפה

לפני שמתחילים

חשוב: במאמר הזה מפורטת מדיניות השמירה הנוכחית. המדיניות רלוונטית גם לגרסה העדכנית של אפליקציית Google Photos.

איך מוחקים תמונות וסרטונים

אתם יכולים למחוק עד 1,500 תמונות וסרטונים בבת אחת מהספרייה שלכם ב-Google Photos או מזיכרון המצלמה.

חשוב לדעת: כשאתם מוחקים תמונות וסרטונים מאפליקציית Google Photos, הם נמחקים גם מהמכשיר. כלומר, גם העותק ב-Google Photos וגם העותק במכשיר יימחקו. אם התמונות והסרטונים גובו, הם יימחקו מכל המכשירים שבהם הפעלתם את הגיבוי. כדי למחוק תמונות רק מאפליקציית Google Photos, אתם צריכים להפסיק קודם את הגיבוי בטלפון. איך מסירים מ-Google Photos תמונות וסרטונים שגובו בלי למחוק אותם מהמכשיר

  1. פותחים את אפליקציית Google Photos Photos באייפון או באייפד.
  2. נכנסים לחשבון Google.
  3. לוחצים לחיצה ארוכה על התמונה או הסרטון שרוצים להעביר לאשפה. אתם יכולים לבחור כמה תמונות וסרטונים.
  4. למטה, לוחצים על סמל האשפה מחיקה.
כדאי לדעת:
  • אתם יכולים למחוק חלק מהתמונות כדי לפנות מקום. אם תמחקו תמונה שתפנה מקום באחסון שלכם בחשבון Google, יכול להיות שתופיע הערכה לנפח האחסון שיתפנה.
  • עם זאת, אם תמחקו את התמונות באמצעות שירות הייצוא של Google Takeout, הן יימחקו באופן סופי ולא תוכלו לשחזר אותן.

מה קורה לתמונות ולסרטונים שמוחקים

  • אם מוחקים תמונה או סרטון שגובו ב-Google Photos, הם נשארים באשפה למשך 30 יום.
  • אם תמחקו לתמיד תמונה או סרטון ממכשיר אייפון או אייפד והם לא גובו ב-Google Photos, הם יישארו באשפה ל-30 יום ורק אז יימחקו לתמיד. איך מפעילים את הגיבוי

חשוב לדעת: אם התמונה או הסרטון שמורים בכרטיס זיכרון, יכול להיות שהם יישארו בו. כדי למחוק אותם לתמיד, תצטרכו להשתמש באפליקציית הגלריה של המכשיר.

איך מוחקים לתמיד תמונות וסרטונים

  1. פותחים את אפליקציית Google Photos Photos באייפון או באייפד.
  2. נכנסים לחשבון Google.
  3. למטה, לוחצים על אוספים ואז אשפה ואז בחירה.
  4. בוחרים את התמונה או הסרטון שרוצים למחוק לתמיד.
  5. למעלה, לוחצים על סמל הבחירה בחירה.
  6. לוחצים על מחיקה ואז מחיקה.

חשוב לדעת: במכשירי אייפון או אייפד, יכול להיות שעדיין תוכלו לראות את התמונות והסרטונים שמחקתם לתמיד מ-Google Photos, בתיקייה של התוכן שנמחק לאחרונה ב-Apple Photos.

איך מוחקים תמונות וסרטונים מהמכשיר

  1. פותחים את אפליקציית Google Photos Photos באייפון או באייפד.
  2. נכנסים לחשבון Google.
  3. בוחרים את התמונה או הסרטון שרוצים למחוק ממכשיר אייפון או אייפד.
  4. למעלה, לוחצים על סמל האפשרויות הנוספות אפשרויות נוספות ואז מחיקה מהמכשיר.

איך מפנים מקום במכשיר

איך מסירים מ-Google Photos חלק מהתמונות והסרטונים שגובו בלי למחוק אותם מהמכשיר

  1. פותחים את אפליקציית Google Photos במכשיר אייפון או אייפד ומשביתים את הגיבוי.
    • משביתים את הגיבוי גם בכל שאר המכשירים שרוצים לשמור בהם את התמונות והסרטונים.
  2. נכנסים לאתר photos.google.com/login במחשב או בדפדפן בנייד.
  3. בוחרים תמונות וסרטונים שגובו ומוחקים אותם מ-Google Photos.
  4. מחכים כמה דקות ומוודאים שהאייפון או האייפד מחוברים ל-Wi-Fi.
  5. סוגרים את האפליקציה ופותחים אותה מחדש.
    • יכול להיות שהתמונות והסרטונים שמחקתם עדיין יופיעו בתצוגת התמונות. אלו רק עותקים מקומיים. כדי לבדוק את סטטוס הגיבוי של התמונה או הסרטון, לוחצים עליהם ואז סמל האפשרויות הנוספות אפשרויות נוספות. גוללים למטה, לקטע "פרטים".

כדי לוודא שהתמונה או הסרטון לא יגובו שוב ב-Google Photos ושהעותק המקומי לא יימחק, אל תפעילו את הגיבוי.

מה קורה כשהגיבוי לא מופעל
  • אם לא תפעילו את הגיבוי, לא תוכלו ליהנות מיתרונות הגיבוי.
  • אם אתם רוצים שהתמונות והסרטונים יישמרו שוב אוטומטית בחשבון Google, אתם יכולים להפעיל את הגיבוי.
אם תפעילו מחדש את הגיבוי

לפעמים כשמפעילים מחדש את הגיבוי:

  • התמונות או הסרטונים שנמחקו מגובים שוב.
  • עותקים של התמונות או הסרטונים נמחקים מהמכשיר.

איך מסירים מ-Google Photos את כל התמונות והסרטונים שגובו בלי למחוק אותם מהמכשיר

חשוב לדעת:

  • כשמוחקים את הגיבוי של המכשיר, התמונות שמוחקים מוסרות גם מהאלבומים הפרטיים, מהאלבומים המשותפים, מתוצאות החיפוש ומהזיכרונות.
  • גם התמונות והסרטונים שבתיקיית הכספת נמחקים.

אתם יכולים למחוק את הגיבוי של המכשיר כדי להסיר מ-Google Photos את כל התמונות והסרטונים שנמצאים כרגע במכשיר. הם יוסרו רק מ-Google Photos ויישארו במכשיר.

  1. פותחים את אפליקציית Google Photos Photos באייפון או באייפד.
  2. למעלה, לוחצים על תמונת הפרופיל של החשבון או על האות שמייצגת אותו ואז ההגדרות של Google Photos ואז גיבוי.
  3. גוללים למטה ולוחצים על ביטול הגיבוי.
  4. מסמנים את התיבה שליד "ברור לי שהתמונות והסרטונים שלי מהמכשיר הזה יימחקו מ-Google Photos".
  5. לוחצים על מחיקת הגיבוי ב-Google Photos.

כדאי לדעת: אחרי שמוחקים את הגיבוי מ-Google Photos, הגיבוי במכשיר מושבת אוטומטית.

מה קורה כשבוחרים באפשרות "מחיקת הגיבוי של המכשיר"

אם אתם מחוברים לחשבון בכמה מכשירים

אם אתם מחוברים לאותו חשבון בכמה מכשירים, והגיבוי פועל באחד מהם לפחות, יכול להיות שהתמונות והסרטונים שלכם יגובו שוב. התמונות והסרטונים לא יגובו מהמכשירים שבהם הגיבוי מושבת, אלא רק מהמכשירים שהוא פועל בהם. כדי שהוא יפעל, צריך להפסיק את הגיבוי ולהפעיל אותו מחדש.

אם תפעילו מחדש את הגיבוי

אם תפעילו מחדש את הגיבוי באחד מהמכשירים שבהם אתם מחוברים לחשבון שלכם, הגיבוי של התמונות והסרטונים יתחדש.

מה קורה כשהגיבוי לא מופעל
אם הפעלתם שיתוף ספרייה
  • אם השמירה האוטומטית פועלת אצל מי ששיתפתם איתו את הספרייה, יכול להיות שהתמונות יועלו מחדש ל-Google Photos דרך החשבון של השותף הזה.
  • אם השמירה האוטומטית לא פועלת אצל מי ששיתפתם איתו את הספרייה, התמונות יוסרו מהחשבון של השותף ב-Google Photos. למידע נוסף על שיתוף הספרייה

מקורות מידע שקשורים לנושא

יכול להיות שהדף הזה מכיל תוכן שתורגם בטכנולוגיית AI. תרגומים כאלו עלולים להכיל שגיאות.

האם המידע הועיל?

איך נוכל לשפר את המאמר?

צריכים עזרה נוספת?

תוכלו לנסות את האפשרויות הבאות:

true
חיפוש
ניקוי החיפוש
סגירת החיפוש
אפליקציות Google
התפריט הראשי
3388627487961767087
true
חיפוש במרכז העזרה
false
true
true
true
true
true
105394
false
false
false
false
false