אם תיכנסו לחשבון Google ב-Chrome, המידע האישי יהיה זמין בכל המכשירים שלכם ותוכלו להשתמש בתכונות נוספות של Chrome.
כשנכנסים לחשבון
- תהיה לכם גישה לסימניות, לסיסמאות ולנתונים נוספים בכל המכשירים שלכם.
- אם תחליפו מכשירים (למשל במקרה שתאבדו את הטלפון או תקנו מחשב נייד חדש), כל המידע שנשמר יהיה זמין במכשיר החדש.
- המערכת תכניס אתכם באופן אוטומטי לחשבונות שלכם ב-Gmail, ב-YouTube, בחיפוש ובשירותים אחרים של Google.
- אם תפעילו את ההגדרה פעילות באינטרנט ובאפליקציות ותסנכרנו את ההיסטוריה ב-Chrome, תוכלו ליהנות מחוויה משופרת ומותאמת אישית במוצרים אחרים של Google.
- כדי לשאול שאלות לגבי התוכן של הכרטיסיות או הקבצים הפתוחים, אתם יכולים להתכתב בצ'אט עם מצב AI בחלונית צדדית. מידע נוסף על גלישה עם מצב AI בחלונית צדדית
במדינות מסוימות, יכול להיות שתצטרכו לנהל את שירותי Google המקושרים כדי להשתמש בהיסטוריה ב-Chrome להתאמה אישית ובשירותים אחרים.
חשוב: בתחומי שיפוט מסוימים חובה לנקוט אמצעים מסוימים כדי לשמור על הפרטיות, וחלים חוקים בנוגע לתוכן בוטה ולתכונות של סינון לפי גיל. באזורים האלה, אם משתמש מבוגר מתחבר לחשבון ב-Google במכשיר שהוגדר לילדים או לבני נוער, יכול להיות שהמערכת תנתק אותו מ-Chrome או תחסום תוכן ואפליקציות עם הגבלת גיל.
חשוב: כדי להיכנס לחשבון ב-Chrome, נדרש חשבון Google.
- פותחים את Chrome
באייפון או באייפד.
- עוד לא התקנתם את דפדפן Google Chrome? אפשר להוריד אותו מ-App Store.
- מקישים על סמל האפשרויות הנוספות
הגדרות
כניסה לחשבון.
- בקטע 'כניסה ל-Chrome', בוחרים את החשבון שבו רוצים להשתמש.
- מקישים על המשך בתור.
- פותחים את Chrome
ב-iPhone או ב-iPad.
- מקישים על סמל ההגדרות הנוספות
הגדרות
.
- בחלק העליון, מקישים על שם החשבון.
- מקישים על יציאה.
כדי למחוק מידע שנשמר בחשבון Google:
- פותחים את Chrome
באייפון או באייפד.
- עוברים לכתובת chrome.google.com/sync.
- לוחצים על מחיקת נתונים.
מקורות מידע שקשורים לנושא
יכול להיות שהדף הזה מכיל תוכן שתורגם בטכנולוגיית AI. תרגומים כאלו עלולים להכיל שגיאות.