Overstappen naar een ander Google Workspace-abonnement

Google Workspace biedt verschillende versies om aan te sluiten bij uw behoeften. De versie waarnaar u overstapt, bepaalt welke functies beschikbaar zijn voor u en de gebruikers in uw organisatie.

Tip: Weet u niet zeker welke versie u heeft? U kunt uw huidige abonnement en betalingsplan bekijken op de pagina Facturering en dan Abonnementen beheren in de Google Beheerdersconsole. Ga naar Welke versie en welk betalingsplan heb ik? voor meer informatie.

Voordat u begint

Als u uw abonnement wijzigt, wordt uw account alleen voor tijdsafhankelijke functies behandeld als een nieuw account. Stel dat een functie in Google Chat standaard uitstond voor accounts die vóór een bepaalde datum zijn gemaakt en aan voor accounts die na een bepaalde datum zijn gemaakt. Uw oude account is vóór die datum gemaakt, dus de functie stond standaard uit. Uw nieuwe account is van na deze datum, dus de functie staat nu standaard aan. U kunt de releases van nieuwe functies per product bijhouden. Ga naar Wat is er nieuw in Google Workspace voor meer informatie.

Abonnementen wisselen

Voordat u begint: Bepaal welke Google Workspace-versie het best bij uw organisatie past. Bedenk hoeveel gebruikers u wilt toevoegen, welke opslagvereisten u heeft en welke functies u momenteel gebruikt of wilt gaan gebruiken. Google Workspace-versies vergelijken

  1. Ga in de Google Beheerdersconsole naar Menu en dan Facturering en danKopen of upgraden.

    Hiervoor is het recht Factureringsbeheer vereist.

  2. (Optioneel) Als u niet zeker weet welke Google Workspace-versie u wilt, kunt u de beschikbare versies filteren op de functies die ze bevatten.
    1. Klik bovenaan op Filteren op functies .
    2. Vink de vakjes aan voor de gewenste functies.
    3. Klik rechtsonder op Toepassen.

      U ziet alleen de versies met de gewenste functies.

    4. Als u filters wilt wijzigen, klikt u op Number toegepaste filters of klikt u op Wis filters om opnieuw te beginnen en alle versies weer te geven.
  3. Klik naast de versie waarop u wilt overstappen op Upgraden of Overstappen.
  4. Volg de instructies op het scherm om de overstap af te ronden.

    Als u overstapt naar een nieuwe versie, heeft dit geen invloed op uw gegevens of servicebeschikbaarheid in .

Het kan tot 24 uur duren voordat wijzigingen zijn verwerkt, maar meestal gaat dit sneller. Meer informatie

Business versies (1-300 gebruikers)

FUNCTIES VERGELIJKEN    Prijzen bekijken

Business Starter Een professionele e-mail- en productiviteitssuite voor maximaal 300 gebruikers met 30 GB opslag voor elke gebruiker Overschakelen naar Business Starter
Business Standard Een uitgebreidere productiviteitssuite voor maximaal 300 gebruikers met 2 TB opslag voor elke gebruiker Overschakelen naar Business Standard
Business Plus Een geavanceerde productiviteitssuite voor maximaal 300 gebruikers, met 5 TB opslag voor elke gebruiker Overschakelen naar Business Plus

Enterprise-versies

FUNCTIES VERGELIJKEN

Enterprise Standard Compleet pakket productiviteits- en samenwerkingsapps met flexibele opslag en professionele beveiliging en beheer. Overschakelen naar Enterprise Standard
Enterprise Plus Compleet pakket productiviteits- en samenwerkingsapps met flexibele opslag en de meest geavanceerde beveiligings- en nalevingsfuncties. Overschakelen naar Enterprise Plus